Stagefreaks.nl groeit: nieuwe locatie & over de grens

geplaatst op 25/07/2013| Posted in Nieuws

De webshop voor professionele benodigdheden voor de evenementenbranche, Stagefreaks.nl groeit in een razend tempo! Binnenkort betrekt het team een groter pand op industrietrein Ekkersrijt te Son. Met het nieuwe pand kunnen er nog grotere voorraden op worden nagehouden en wordt er nog beter aan de wensen van de klant voldaan.

 

 Afhalen & verzenden

De producten van Stagefreaks.nl kunnen worden bezorgd, maar vanaf nu ook worden opgeh

aald op de nieuwe locatie in Son. Het magazijn en de afhaalbalie 

liggen ligt op een strategische plek, naast de A50 en de A2 en is makkelijk bereikbaar. ‘Het is belangrijk om  zowel online als offline goed bereikbaar te zijn voor onze klanten’ aldus Freek Noordenbos van Stagefreaks.nl  Er is een complete voorraad aanwezig vo

or de evenementenbranche..Vanaf 1 juli is iedereen van harte welkom om een kijkje te komen nemen op onze nieuwe locatie. Houdt de Facebookpagina in de gaten voor informatie over de officiële opening!

 

 Over de grens

Stagefreaks bedient vanaf nu ook de Belgische markt via www.stagefreaks.be , zo kunnen ook de Belgische collega’s profiteren van goede producten om veilig te kunnen werken. De website is onlangs gelanceerd en het lijkt nu al een succes te zijn!