L!nQ Crew Services & Stagefreaks.nl bundelen krachten

L!nQ Crew Services & Stagefreaks.nl bundelen krachten

Stagefreaks.nl heeft de medewerkers van L!nQ Crew Services letterlijk en figuurlijk in een nieuw jasje gestoken. Elke medewerker van LinQ Crew Services heeft een pakket op maat gekregen, met nieuwe werkkleding, werkschoenen, handige tools en veiligheidsartikelen die voldoen aan de gestelde veiligheidsnormen.

Stagefreaks.nl profileert zich als een totaalleverancier van veilige en handige producten aan (technisch) personeel, werkzaam in de evenementenbranche. Denk hierbij aan persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s), tools & gadgets, werkkleding etc. Freek Noordenbos, directeur van Stagefreaks.nl, kende L!nQ Event Group al vanuit eerdere productionele samenwerkingen in de evenementenbranche. Over de samenwerkingsvraag vanuit LinQ hoefde hij dan ook niet lang na te denken.

L!nQ Crew Services is een onderdeel van L!nQ Event Group BV, een dynamisch bedrijf voor de organisatie en uitvoering van evenementen en lockerverhuur. L!nQ Crew Services levert professionele en ervaren crew voor diverse disciplines binnen de evenementenorganisatie en standbouw. Van stagehands tot klimmers, van heftruckchauffeurs tot allrounders die niet onder doen voor het niveau van freelancers. De enthousiaste medewerkers van LinQ Crew Services zijn vanaf nu nog beter herkenbaar aan hun uniforme outfit met logo, verzorgd door Stagefreaks.nl. “Dit ziet er voor de klant verzorgd en herkenbaar uit”, zegt Ewout Wiedemeijer, manager Crew Services bij L!nQ Event Group. “Daarnaast hebben wij nu één centraal punt waar we complete pakketten voor onze crew inkopen.”

Beide partijen hebben veiligheid op de werkvloer, kwaliteit en service zeer hoog in het vaandel staan. De samenwerking zal in de toekomst nog uitgebreid worden op het gebied van specifieke opleidingen voor nieuwe crew, gericht op de evenementen business. Zo dragen de bedrijven samen zorg voor een totaalpakket aan service naar de klant toe; gespecialiseerde crew voorzien van alle nodige tools en kleding.