Advies geven, kennis overdragen en zorgen voor goed materiaal om veilig te kunnen werken

geplaatst op 25/07/2013| Posted in Nieuws

Dat is waar Stagefreaks voor staat!

Stagefreaks is de winkel voor iedereen die werkzaam is in de podiumbouw en evenementen branche. Doel is te voorzien in professioneel advies, helpen met de maken van de juiste materiaalkeuze en het overdragen van actuele kennis; met het oog op het vergroten van de veiligheid.

 

Stagefreaks.nl ontwikkelt, produceert en importeert hoogwaardige producten voor de evenementenbranche tegen een schappelijke prijs. Van klimgordel en valbeveiliging tot scaff-hamer en werkschoen alles dat o.a. podiumbouwers nodig hebben om veilig en snel mee te kunnen werken. Ook is het gewicht van Persoonlijke bescherm

ingsmiddelen (PBM’s )en gereedschappen belangrijk bij werken op hoogte. Daarnaast wordt de combinatie tussen fasion, draagcomfort en veiligheid een steeds belangrijker.

 

Bij Stagefreaks.nl is er de mogelijkheid om producten te komen bekijken, passen en testen. Laat u door ons team adviseren in een gemoedelijke sfeer op onze nieuwe vestiging in Son en Breugel. Wij maken graag tijd voor u!

 

Stagefreaks.nl staat voor kennisoverdracht en advies op maat. Omdat we zelf uit de evenementenwereld komen, spreken we dezelfde taal.

Er wordt steeds meer gecontroleerd op veiligheid en er worden steeds hogere boetes opgelegd door de Inspectie SZW (voorheen Arbeidsinspectie - AI).

 

Het is dus van groot belang dat de veiligheid juist wordt nageleefd!!

 

Op stagefreaks.nl staat bij de producten niet alleen het certificeringsnummer, maar ook de volledige inhoud van de betreffende norm. Zodat producten en gereedschappen op juiste wijze waarvoor het gecertificeerd is gebruikt wordt. Alles is transparant en direct op te vragen zodat de koper ervan op aan kan dat hij een goed product koopt. Ook kan er contact worden opgenomen voor persoonlijk advies. Daarnaast is het ook van belang en verplicht om de klimmaterialen jaarlijks aan een keuring te onderwerpen. Stagefreaks verzorgt dit voor u!