Stagefreaks levert tijdens opbouw Extrema

geplaatst op 03/08/2014| Posted in Nieuws

Extrema neemt veiligheid serieus

Het schitterende festival Extrema XO had dit jaar wederom verassende en adembenemende constructies van decor, steiger Layher, licht, geluid en video. De opbouw voor dit spetterde evenement is veilig verlopen. De crew werkte veilig onder leiding van technisch producent Bas van Baal van de firma “Super Line-Up”.

Unieke levering klim- en valbeveiligingsmateriaal

Tijdens de opbouw was Stagefreaks aanwezig voor last-minute aankopen op het terrein. Stagefreaks kwam als geroepen; de organisatie heeft voor extra veiligheid van het decorteam meerdere veiligheidsgordels met valbeveiliging en positioneringsmateriaal aangeschaft. “Evenementen staan altijd onder tijdsdruk en weersinvloeden, maar The show must go on! Zo ook op deze geweldige productie van Extrema Outdoor, want ook hier staat veiligheid voorop. Goed gereedschap en persoonlijke beschermingsmiddelen zijn onmisbaar om dit alles goed te laten verlopen. We hebben gekozen voor Stagefreaks tijdens de opbouw voor de vakkennis en de goede service” aldus Bas van Gaal.

Vraag het Freek

Onlangs heeft Stagefreaks zijn services nog verder uitgebreid, het team staat iedere werkdag klaar om je vragen rondom veiligheid en de tips voor het beste gereedschap te beantwoorden. Ook staan er nu handige video’s online waarin Freek je allerlei tips geeft en handigheidjes leert. Bekijk de video!

Stagefreaks.nl is het platform voor de (freelance)technicus, site crew, stagehand & muzikant etc. Het team beschikt over jarenlange ervaring in het verzorgen van evenementen op technisch gebied. Hierdoor kan het team je altijd van een passend advies voorzien.

Over Extrema

Extrema is een van de oudste dance-promoters en bestaat al sinds 1992. Naast Solar Weekend in o.a. Oslo, Roermond en op Ibiza is Extrema tevens verantwoordelijk voor Extrema Outdoor in zowel België (XO Belgium) als Nederland. Aan het recreatiestrand van Aquabest vindt dit jaar alweer de negentiende editie plaats van dancefestival Extrema Outdoor aan het recreatiestrand.