Trainingscentrum geopend met actieve open dagen

geplaatst op 01/06/2015| Posted in Nieuws

Het nieuwe trainingscentrum van Stagefreaks is geopend op een feestelijke en actieve manier. Op 7 en 8 mei stonden de deuren open, en was er van alles te zien en te doen.

 

Het trainingscentrum van Stagefreaks is te vinden op Ekkersrijt 4421 in Son, vlak achter de winkel. Hier zijn eendaagse cursussen te volgen op het gebied van veilig werken op hoogte. De hal is volledig uitgerust voor dat doel.


Oordoppen
Tijdens de dagen kon je zelf ervaren hoe het is om op hoogte te hangen, en gaven de cursusleiders een voorproefje van de trainingen. Ook waren er demonstraties van verschillende Stagefreaks-leveranciers. Zo hebben bezoekers zich met korting oordoppen laten aanmeten en zijn werkschoenen gerepareerd.


Hijswedstrijd
Gijs Buurman van Superb Showequipment won de hijswedstrijd. Hierbij moest je raden hoe zwaar de met grind gevulde flightcase was door hem op te takelen. Het juiste gewicht was 43,4 kg. Buurman schatte 44 kg, en heeft een prijzenpakket t.w.v. 150,- euro thuisgestuurd gekregen.


Stacey
Tijdens de open dagen konden geïnteresseerden niet alleen kennis maken met het trainingscentrum, maar ook met Stacey, een van de nieuwe gezichten van Stagefreaks. De heuse meet & greet werd enthousiast bezocht.