Kom naar onze Festival Kick-Off op 18 maart

geplaatst op 23/02/2017| Posted in Nieuws

Nu de start van het festival seizoen weer steeds dichterbij komt, willen wij graag het volgende onder de aandacht brengen. We hebben onder 500 ZZP’ers in de evenementenbouw een onderzoek gedaan betreffend de veiligheid op de werkvloer met het werken op hoogte als specifiek onderwerp. Omdat werken op grote hoogtes in deze branche veelvoorkomend is en veel gevaren met zich mee brengt die vooral dienen voor de eigen veiligheid, is het van cruciaal belang dat de voorschriften nageleefd worden. Daarnaast is het gebruik van het juiste equipment zeer belangrijk.

Zorgwekkende resultaten
Ons onderzoek heeft aangetoond dat ruim 25% van de ondervraagden niet altijd de veiligheidsvoorschriften naleeft. Daarnaast blijkt dat ruim 34% zijn equipment niet regelmatig laat keuren. “We signaleren dat het geen kwestie van onwil is, maar door drukte en andere focus wordt dit vergeten”, aldus Freek Noordenbos, directeur van Stagefreaks.  “Dat 70% van de ZZP’ers cursussen heeft gevolgd om de eigen veiligheid te vergroten geeft aan dat deze groep wel bereid is om hieraan te werken.”

“Kennelijk gaat er wat fout op de werkvloer, het veiligheidsbesef is er wel maar in de praktijk werkt het anders”, vervolgt Freek Noordenbos.

Bij Stagefreaks maken we naar aanleiding van de bovengenoemde conclusies graag gebruik om iedereen uit te nodigen op de eerste editie van de Festival Kick-Off in onze showroom.

Workshops in het veilig werken op hoogte
Hier zijn diverse deskundigen aanwezig om je de kneepjes van het VWOH-Evenementen bij te brengen. Je kunt meteen je nieuwe equipment uitproberen en leert handige tips van de Stagefreaks specialisten. Boek meteen een volledige cursus zodat je altijd veilig en zorgvuldig te werk gaat.

Keuring klimset
Omdat je klimset het belangrijkste equipment is voor jouw veiligheid kun je deze tijdens de Kick-Off afgeven om te laten keuren.

10% korting op het gehele assortiment*
De gehele dag ontvang je bij Stagefreaks 10% korting op het gehele assortiment.
In onze showroom in Eindhoven wordt de korting automatisch verrekend, online kun je op zaterdag 18 maart gebruik maken van actiecode “Kickoff2017” in je winkelmandje. 

*De actie is niet geldig op producten op maat gemaakt en op de Stagefreaks cadeaubonnen.