Stagefreaks nu op zaterdagen geopend

geplaatst op 06/06/2016| Posted in Nieuws
Stagefreaks open op zaterdagen

‘Op vakantie gaan in de vakantie’? Mooi niet wanneer je in de evenementenbranche werkt! Als jij tot die groep behoort, dan is dit voor jou het hoogseizoen. En dus ook voor Stagefreaks. Want wij zijn er voor jou. Ook vakantiegangers doen trouwens meer beroep op Stagefreaks. Veel actievelingen hebben bijvoorbeeld goede schoenen nodig, klimartikelen etc. Ons magazijn en klantenservice draaien daarom nu al op volle toeren. Daarom zijn wij van juni t/m september op zaterdagen geopend.

Onze openingstijden op zaterdagen: 10.00 uur – 16.00 uur.

Wat gebeurt er op zaterdagen?
Natuurlijk worden je bestellingen snel geleverd, indien op voorraad. Moet je wachten? Misschien kunnen we je dan sneller helpen met een ander product. Daarvoor kun je de klantenservice bellen, maar natuurlijk ook langskomen. Ook om je bestelling op te halen, iets te vragen, producten in de showroom te bekijken of uit te proberen. Tijdens de Grand Opening hoorden we van veel klanten dat ze gerust een half uurtje rijden om bestellingen af te halen. Omdat ze door het persoonlijke contact extra informatie krijgen en nieuwe ideeën opdoen.

Producten uitproberen in de klimhal
We benadrukken graag dat jij ook op zaterdagen artikelen in onze klimhal kunt uitproberen. Dus niet alleen een tool testen, een helm passen of whatever. We hebben een metershoge steiger klaarstaan in onze klimhal waar jij op mag. Wil je klimmen om iets te leren? Meld je dan aan voor een klimcursus. Je kunt je ook met een groep aanmelden.

Bescherm je oren
Het spreekt vanzelf dat in het drukke evenementenseizoen de oortjes er weer flink van langs gaan krijgen. Daar houden ze eigenlijk niet van. Bij teveel belasting gedurende een bepaalde tijd treedt onvermijdelijk gehoorschade op. Steeds meer mensen worden zich daar nu van bewust. Het is dan ook raar dat ouderen tegenwoordig beter horen dan jongeren, door de gehoorschade die men tegenwoordig al vroeg opdoet.

Je kunt daarom de komende maanden ook op zaterdagen langskomen voor gehoorbescherming op maat! Momenteel is deze zeer populair. Je moet daarvoor wel even een afspraak maken! We hebben bescherming met speciale filters voor harde muziek. Of filters tegen het geluid van kletterende hamers op trussen wanneer je moet werken aan een podium. Spraak blijft gewoon verstaanbaar, zodat je gewoon met je vrienden en collega’s kunt communiceren. Ga je met de motor op vakantie? Ook daarvoor hebben we een filter. Save your ears!